سلام روز بخیر


-بازی رند خپارس با سود قابل قبول رشد روزهای قبل واطلاع رسانی بموقع ما
-بورس پرس خبر می دهد:

زمان تقریبی بازگشت "های وب" به بورس و عرضه بلوک ۲۰ درصدی

آخرین پیگیری ها از "های وب" نشان می دهد این شرکت با انتشار توضیحات مدیرعامل بزودی به بورس باز می گردد و ۲۰ درصد سهام آن بابت پارس آنلاین عرضه می شود.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، در پی اعلام شرکت پارس آنلاین توسط شرکت داده گستر عصر نوین ، نماد "های وب" از 7 آبان بسته شده تا با روشن شدن ابعاد این موضوع ، سازمان بورس و سهامداران در جریان قرار گیرند و در تصمیم گیری ها لحاظ کنند.

در این میان ، چند روز پیش "های وب" با اصلاح پیش بینی درآمد سال مالی اسفند جاری ، سود 386 ریالی هر سهم را با 10 درصد افزایش، 426 ریال اعلام کرد و در نیمه اول سال قادر به تحقق 43 درصد معادل 185 ریال شد اما باید اطلاعات تکمیلی در مورد 100 درصد شرکت پارس آنلاین به سازمان بورس ارایه می کرد.

آخرین پیگیری های بورس پرس از این موضوع نشان می دهد، مدیران این شرکت 400 میلیارد تومانی، شب شنبه اقدام به ارسال اطلاعات (که محدود به پارس آنلاین نبود) در کدال کرده و نهاد ناظر هم در حال بررسی است. بنابراین انتظار می رود "های وب" طی امروز و فردا و یا در دورترین زمان ممکن، هفته آینده به بورس بازگردد.

براساس این گزارش، هر چند تاکنون رقم پارس آنلاین و برخی موارد و جزییات آن محرمانه مانده اما از قرار معلوم سهامدار عمده و 86 درصدی آن یعنی ایمان میری در نظر دارد بعد از بازگشایی نماد، اقدام به واگذاری 20 درصد سهام بابت پارس آنلاین عرضه کند و در کنار آن ، اقساط بلندمدتی را بپردازد.

با این اوصاف باید در وهله اول منتظر انتشار شفاف سازی "های وب" در کدال و اعلام احتمالی مواضع سازمان بورس بود. در مرحله بعد هم باید دید قیمت هر سهم این شرکت که با 479 تومان بسته شده ، با چه نوسانی روبرو خواهد شد. در مرحله بعدی هم باید قیمت بلوک 20 درصدی های وب مشخص شود که از قرار معلوم فرایند ارزشگذاری آن به اتمام رسیده است.

از سوی دیگر، نهایی شدن قرارداد پارس آنلاین توسط های وب ، حدود یک ماه زمان خواهد برد و مدیران شرکت در نظر دارند بعد از نهایی شدن این موضوع مهم ، با برگزاری برنامه خبری ، توضیحات بیشتری دهند.

انتهای پیام


-خوب تا این لحظه شاخص کل با 121 واحد رشد با حمایت گروه فلزات اساسی وگروه خودرو همراه شده است در راس نماد فولاد با رشد محسوس مواجه است
-سکرد با صف مقطعی روبروست صرفا یک هیجان زودگذر است
-
-

زنگ خطر برای اوپک با افزایش صادرات نفت آمریکا به آسیا

رسانه مشهور انگلیسی با اعلام افزایش صادرات نفت خام آمریکا به آسیا و احتمال تداوم آن،حضور نیرومند آمریکا در بازارهای نفت آسیا را زنگ خطری برای اوپک دانست.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، براساس آمارهای به دست آمده از رهگیری نفتکش ها و آمار ثبت شده در بنادر که توسط شرکت تحقیق و پیش بینی نفت تامسون رویترز گردآوری شده، حجم بالایی از نفت خام آمریکا که تاکنون چنین حجمی سابقه نداشته قرار است در ماه نوامبر (آبان-آذر) به آسیا برسد.

آمارها نشان می دهند، 19.7 میلیون بشکه نفت آمریکا بزودی در ماه جاری به آسیا می رسد که معادل تقریبا 657 هزار بشکه در روز است. این حجم بیش از 50 درصد از محموله های تحویل داده شده به آسیا در ماه اکتبر (مهر-آبان) که معادل 427 هزار بشکه در روز بود، بیشتر است.حجم یاد شده همچنین از رکورد قبلی صادرات نفت خام آمریکا به آسیا که مقدار آن معادل 541 هزار بشکه در روز بود، بیشتر است.

از قرار معلوم، با 11 نفتکشی که 16.5 میلیون بشکه نفت خام را از آمریکا به مقصد بنادر آسیا بارگیری کرده اند، در ماه دسامبر (آذر-دی) نیز شاهد افزایش صادرات نفت خام آمریکا به آسیا خواهیم بود.

وقتی توفان هاروی در اواخر ماه اوت (مرداد-شهریور) به سواحل آمریکا در خلیج مکزیک رسید، یکی از نخستین تاثیرات آن کاهش قیمت نفت خام غرب تگزاس به عنوان مهمترین نفت خام سبک آمریکا بود.در آن موقع احتمال می رفت صادرات نفت خام آمریکا به آسیا با توجه به کاهش قیمت نفت خام غرب تگزاس در مقایسه با نفت برنت دریای شمال که یک نفت خام سبک پایه جهانی است، به شدت افزایش یابد. آن زمان یعنی در 29 اوت (هفت شهریور) قیمت نفت برنت دریای شمال 5 دلار و 46 سنت از نفت غرب تگزاس بیشتر بود.

این اختلاف قیمت برای اینکه تولیدکنندگان نفت آمریکا به هزینه های بالاتر حمل و نقل محموله با کشتی از خلیج مکزیک به آسیا فایق آیند و یک برتری نسبی نیز نسبت به نفت های مشابه آفریقایی مانند نفت آنگولا و نیجریه داشته باشند، کافی بود.تفاوت قیمت نفت خام وست تگزاس اینترمدیت آمریکا نسبت به نفت برنت دریای شمال در پایان ماه ژوییه (9 مرداد) تنها 2 دلار و 48 سنت در هر بشکه بود که به سختی صادرات نفت به آسیا را مقرون به صرفه می کرد.

وقتی پالایشگاه های آمریکا در امتداد سواحل خلیجی پس از توفان هاروی بار دیگر به وضعی ثبات رسیدند و فعالیت را از سر گرفتند، به جای کاهش اختلاف قیمت نفت غرب تگزاس و نفت برنت دریای شمال، این اختلاف قیمت باز هم در سطوح بالا باقی ماند.در پایان معاملات روز دهم نوامبر (19 آبان) قیمت نفت برنت 6 دلار و 78 سنت از نفت خام غرب تگزاس بیشتر بود که این اختلاف قیمت حتی از اختلاف قیمت آنها بلافاصله پس از توفان هاروی هم بیشتر بود.

بنابراین احتمال می رود، حجم بالای صادرات نفت خام آمریکا به آسیا تداوم داشته باشد، زیرا ارزانی نسبی آن، یک معامله سودآور برای تولیدکنندگان نفت شیل آمریکا و دیگر تولیدکنندگان فراهم می آورد.

انتهای پیام


-
-یک کارشناس بازار سرمایه ارایه کرد:

تحلیلی از حال و آینده سهام خودروسازان که این روزها مقبول بازار شده اند

یک کارشناس بازار سرمایه تحلیلی از وضعیت حال و آینده شرکت های خودرویی که در روزهای اخیر با اقبال بازار و رشد نسبی قیمت روبرو شده اند، ارایه کرد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، حسام حسینی با بیان اینکه صنعت خودرو از صنایع مهم بورس است که طی سال های اخیر همواره استراتژی حضور سهامداران در نمادهای این صنعت مورد توجه همگان بوده ، در خصوص روند روزهای اخیر سهام این صنعت به سنا گفت: بررسی روند شاخص صنعت خودرو طی ماه های اخیر حاکی از رفت و برگشت شاخص این صنعت در سطوحی معین است.

وی افزود: شاخص خودرو طی این مدت بعد از رسیدن به قیمت ارزنده، بار دیگر رشد کرد و فضا برای داد و ستد در این گروه تا حد زیادی مثبت شد و شرکت های خودرویی در نیمه نخست سال عملکردی متعادل داشتند. در این بین ایران خودرو نسبت به دیگر شرکت ها عملکرد بهتری را به ثبت رساند و از ابتدای سال جاری تا پایان دوره 6ماهه، دو بار بودجه را تعدیل کرد و سود 104 ریالی به 109 و سپس به 111 ریال افزایش داد.

این کارشناس، چشم انداز تقاضای خودرو را مثبت ارزیابی کرد و گفت: متوسط درآمد سرانه از زمان رشد قیمت های جدید خودرو در سال 91 (که ناشی از رشد ارز و عدم تخصیص ارز ارزان قیمت به این صنعت و نهایتا کاهش های شدید تیراژ تولید که خودش تشدید کننده رشد قیمتها به دلیل عدم بالانس عرضه و تقاضا شده بود) تاکنون رشد نزدیک به 2 برابری داشته است.

حسینی ادامه داد: طبیعی است رت خانوار، در شرایط فعلی سبب وجود یک تقاضای قوی برای خودروهای داخلی می شود. بنابراین امسال خودروسازان در یک شرایط بسیار خوب برای محصولات خود هستند. بهبود شرایط ی کشور اولین و ابتدایی‌ترین عاملی است که می‌تواند تأثیر مستقیم بر صنعت خودروسازی بگذارد. حسینی در این زمینه توضیح داد: درصورتی‌که شرایط ی کشور در حوزه بین الملل و داخلی به سمت ثبات بیشتر پیش برود، قطعاً شرکت های خودروسازی، می توانند در بورس کارنامه موفقی داشته باشند.

وی تثبیت نرخ ارز را از دیگر عوامل مؤثر و کلان تأثیرگذار در صنعت خودرو دانست و گفت: با توجه به اینکه بعد از اجرایی شدن برجام  برخی از تولیدکنندگان خودرو، با خودروسازان معتبر دنیا همکاری‌های مستقیم و غیرمستقیم داشته اند، با افزایش نرخ ارز، قیمت محصولات وارداتی نیز دست‌خوش تغییرات قرار گرفته و با
-ساروم دقیقا گفته بودیم رشد میکند الان 2878ریال.حمایت 2600ریال بود
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
--

-
نوشته ها ی شخصی ما در معلم بورس قیمت ,آمریکا ,بورس ,آسیا ,شرکت ,صنعت ,پارس آنلاین , پارس ,اختلاف قیمت ,برنت دریای ,هزار بشکه ,کارشناس بازار سرمایه منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

پایتون من آهنگ جدید تفریحات سالم coolingtower دفترچه خاطرات گلابتون